Triatlon is en blijft de mooiste sport die er is.

Ik heb gevoetbald , atletiek beoefend , aan wielerwedstrijden deelgenomen maar niks evenaart de passie, de emotie van ons sport.

 

Maar beste triatleten , wat kopen wij ermee , als er geen budgetten zijn om jonge talentvolle sporters een duw in de rug te geven  hun ultieme droom waar te maken.

Het is godgeklaagd dat een meisje zoals Sofie Hooghe ,niet meer gesteund wordt na amper 3 wedstrijden in haar aanloop naar de Olympische spelen.

Je moet blind zijn om niet te beseffen dat Maarten Van Riel een toekomstig , potentieel Ironman winnaar is , dat Pieter Heemerijck beschikt over een ijzersterk doorzettingsvermogen.

Dat een Kenneth Vandendriessche ,een Jelle Geens, en alle andere talentvolle jonge snaken dringend deftig ondersteund moeten worden.

 

Dat hoeven geen budgetten te zijn zoals in het wielrennen  maar die gasten moeten toch een klein beetke zout op de patatten verdienen.

Dus aan die 1 procent allerrijksten in België , investeer éénzelfde percentage in onze sport en je beschikt over het beste team ter wereld.

Dus miljonairs , als je wat centjes in de aanbieding hebt , u bent steeds welkom.

 

Maar , het einde is in zicht ….

Vanavond win ik euromillions en ik ga alleszins meer dan 1 procent van mijn gewonnen centjes investeren in de koningin der sporten…

Ik bouw hier in mijn thuisstad Eeklo een sportkot die geen gelijke kent , ik laat mij omringen door ervaren , eerlijke en betrouwbare mensen die de dezelfde passie en geldingsdrang voelen als ik.

En ik geef die jong talentvolle jongens en meisjes de kans  te groeien om hun grote droom na te streven en te verwezenlijken.

Velen zullen afhaken maar een paar zullen het halen.

En als ik dan zie , dat één van die kadetten de Ironman van Hawai wint , zal dit mij een enorme voldoening geven.

 

En ik hoef geen grafieken en cijfers om te zien of mijn investering heeft opgebracht.

Mijn investering heeft opgebracht.

Ik heb iemand ondersteund die zijn droom heeft waargemaakt en ik hoef er niks voor terug.

 

In deze materialistische wereld zijn dit natuurlijk super naïeve woorden maar ik mag toch ook eens dromen.

 

Hou jullie goed,

The grey one

 

 

 

 

 

 

One Comment on “Als ik euromillions win!

  1. Goe bezig!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *